23948sdkhjf

Stark rykker ud på byggepladserne

I en travl hverdag, er det ikke altid nemt at få tid til at finde frem til den nyeste viden. Derfor giver Stark i løbet af foråret tusindvis af håndværkere landet over mulighed for at blive fagligt opdateret.
Et rullende klasseværelse i form af en truck, der foldes ud, er scenen, når Stark i løbet af foråret inviterer håndværkere i 19 byer inden for til en faglig opdatering.

Det sker i forbindelse med byggemarkedskædens Håndværkermesser, hvor der under hver messe bliver udbudt seks 20 minutters oplæg til de besøgende.

Oplæggene bevæger sig inden for seks temaer og vil være relevante for rigtig mange håndværkere.

- Vi er klar over, at det, i en travl hverdag, er svært at få tid til at sætte sig på skolebænken. Derfor har vi ledt efter en løsning, der er nem for håndværkeren, og som giver en hurtig faglig opdatering. Vi vil give ekspertviden videre til den kvalitetsbevidste håndværker, som så kan gå direkte ud og bruge det på byggepladsen. Det giver et mere effektivt byggeri og er en fordel for os alle, fortæller Kai Ove Hoffmann, produktgruppechef i Stark.

De seks oplæg varer 20 minutter efterfulgt af 20 minutters spørgetid og bliver afholdt af følgende leverandører til Stark: Icopal, Jeld-Wen Swedor, Rationel Vinduer, Sækko Industri, FF Tool og Unimerco.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125