23948sdkhjf

Junge Byg bag attraktive boliger på Sletten

Til efteråret stikkes spaden i jorden til opførelsen af 18-20 boliger på Sletten i Holstebro.
Medejer af Junge Byg fra Grindsted, Claus Junge, er netop nu ved at finpudse et byggeprojekt tilpasset grunden på Sletten i Holstebro – vest for plejeboligerne Mellemtoft, oplyser Lemvig Folkeblad.

Undersøger behovet
Kommunen godkendte i sidste uge en lokalplan for området, så det kan anvendes til tæt lavt byggeri – f.eks. kædehuse. Og hos Junge Byg har man kastet sig over en undersøgelse af boligbehovet i området.

- Jeg forventer, at vi bygger to boligstørrelser på 120 kvadratmeter og 150 kvadratmeter. Vi skal have kontakt med en lokal ejendomsmægler for at høre om behovet, siger Claus Junge.

Boligerne bliver forholdsvist ensartede, i to plan og med vandskuerede ydermure og fladt tag – og så vil Junge Byg give huskøberne mulighed for at få indflydelse på indretning og materialevalg.

Første spadestik
Der har ikke været indsigelser til lokalplanen, der blev godkendt i sidste uge, og når den nuværende ejer af grunden er flyttet, starter man nedrivningen af den eksisterende bolig på matriklen.

Første spadestik bliver til efteråret og i første omgang vil man kun opføre to huse i forskellige størrelser, som skal bruges som fremvisningshuse.

Det er A2 Arkitekterne, der skal tegne husene på Sletten i Holstebro.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078