23948sdkhjf

International hæder til Skydda

Leverandøren af personlige værnemidler til blandt andet byggeri har vundet hele tre Red Dot Awards.
Skydda har siden starten i 1976 udviklet personlige værnemidler til industri- og byggesektoren med stort fokus på innovation, og derfor er det med stor stolthed, at virksomheden nu modtager hele tre Red Dot Awards.

- I en international sammenligning er vi en lille virksomhed med små teams, som arbejder med produktudvikling. Men vi har en høj innovationstakt, når det handler om at udvikle produkter, som udfordrer EN-standarder, tilfører ekstra nytte for brugeren og sætter nye trends på markedet, siger direktør Mikael Malmgren.

Red Dot-vinderne ”Guide”, ”Zekler” og ”Cresto” udgør tre af Skyddas i alt fire selvudviklede koncepter og varemærker.

- En vigtig parameter i succesen er det nære samarbejde, vi har med professionelle brugere, hvor vi lytter til markedet og tester vore produkter i udviklingsprocessen. Vi lægger stor vægt på funktionelt design, og det er utrolig ærefuldt, at vi får international opmærksomhed for vores arbejde, siger Mikael Malmgren.

I alt 4.815 produkter fra 53 forskellige lande var tilmeldt dette års Red Dot Awards. Prisoverrækkelsen finder sted den 7. juli i operahuset Aalto-Theater i tyske Essen.

Skyddas vindende bidrag
Guide CPN beskyttelseshandsker
Guide CPN er en kollektion af arbejdshandsker, som beskytter mod skære-, stik- og nåleskader på et niveau, som langt overgår gældende EN-standard. Det er andet år i træk, Guide vinder udmærkelsen Red Dot Design Award.

Zekler Nordic Line beskyttelsesbriller
Zekler Nordic Line er en kollektion af beskyttelsesbriller med tre modeller i tre forskellige størrelser for at passe forskellige ansigtsformer og beskytte øjnene bedre, så risikoen for mellemrum minimeres.

Cresto ResQ DD redningsudstyr
ResQ DD er et rednings- og evakueringsudstyr til blandt andet vindmøller. Teknikken gør det muligt at klare en nedfiringsvægt på op til 282 kg og højder op til 600 meter, hvilket overgår gældende EN-standard.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062