23948sdkhjf

Elinstallatør i Vojens vokser

Skrydstrup El-service overtager Niels Nielsen's Eftf.
Den 18. marts overtog Skrydstrup El-service alle aktiver i Niels Nielsen´s Eftf. Det oplyser Skrydstrup El-service på sin hjemmeside.

- Overtagelsen af Niels Nielsen´s Eftf. skal være med til at tilføre yderligere kompetencer, så vi også i fremtiden er i stand til at kunne levere tekniske løsninger på et højt fagligt niveau, oplyser de to ejere Peter og Jane Tramm.

De lægger vægt på, at der ikke kommer til at ske væsentlige forandringer i det daglige.

- Alle parter har ønsket, at handlen skulle falde på plads, men der er altid en masse små ting som skal gås igennem og falde på plads. Det er nu gjort og vi er alle super glade for at kunne byde velkommen til de 4 ansatte, som har ønsket at fortsætte hos os. Det er en af de ting vi har vægtet rigtigt højt i forhold til købet, så vi er godt tilfredse med at alle har valgt at følge med over, lyder det videre fra Peter og Jane Tamm.

Skrydstrup El-Service blev grundlagt i 1967, og de nuværende ejere kom til i 2000. Siden da har virksomheden gennemgået en større modernisering, blandt andet med etablering af et nyt energirigtigt domicil. Firmaet beskæftiger 6 faste elektrikere, 2 lærlinge samt 2 deltidsansatte på kontoret, men med nyerhvervelsen kommer den faste stab nu op på 14 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125