23948sdkhjf

Cowi køber op igen

Apsilon med afdelinger i Vejle og København bliver en del af Cowi Danmark, som dermed styrker kompetencerne inden for jernbaner.
Apsilon har på få år vokset sig til en førende dansk jernbanerådgiver inden for togkontrol og signaler, og det er ikke mindst stærke kompetencer inden for det fælleseuropæiske togkontrol- og kommunikationssystem, ERTMS, der har fået Cowi til at investere i virksomheden.

- Opkøbet af Apsilon er en vigtig del af Cowi Danmarks strategi om at styrke Cowis forretning inden for jernbanerådgivning. Vi forventer stor efterspørgsel på området i Skandinavien og Europa, og nu står vi endnu bedre, især med Apsilons kompetencer inden for ERTMS, der får afgørende betydning for fremtidens togdrift i Europa, siger Jens Christoffersen, direktør for Cowi Danmark.

Apsilon har kontorer i København og Vejle. Det ligger derfor lige for, at de 14 medarbejdere flytter ind på Cowis kontorer i Vejle og Lyngby pr. 1. april, hvor sammenlægningen realiseres. Ifølge Andreas Petersen, der er administrerende direktør og hovedaktionær i Apsilon, er sammenlægningen et nødvendigt skridt i virksomhedens fortsatte udvikling.

- Apsilon har de seneste år med succes arbejdet på at opbygge spidskompetencer inden for ERTMS. Den stadigt stigende efterspørgsel på de kompetencer har krævet, at vi enten udvidede markant eller indgik i et samarbejde med en partner, der både har kompetencerne, volumen og en international platform at arbejde ud fra. Det har vi fundet i Cowi, og jeg ser frem til de muligheder og synergier, sammenlægningen vil give – og til at være med til at bringe Cowi frem i første række på signalområdet, siger han.

Efter sammenlægningen vil afdelingen for Jernbaner og metro tælle 125 medarbejdere i Danmark. Apsilon bringer en række spændende projekter med sig fra Danmark og Norge, og projekterne kører videre med de samme nøglemedarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109