23948sdkhjf

Give Stålspær vokser videre

Det lykkedes den midtjyske producent af stålkonstruktioner og stålspær at fordoble overskuddet i 2013.
Med et driftsresultat på 14,6 mio. kr. og et samlet resultat på 7,2 mio. kr. efter skat har Give Stålspær lukket regnskabsåret 2013 med et, ifølge ledelsen, tilfredsstillende resultat.

- Vi har haft en omsætningsstigning på 40 procent sammenlignet med året før, og 2013 har derfor været et år med et meget højt aktivitetsniveau, fortæller Teil Bechmann, salgsdirektør i Give Stålspær.

- Vi har markedsført os på en del komplekse konstruktioner og har fået flere større projekter i ordrebogen. Projekter som Københavns nye krydstogt terminal og EnergiNet i Fredericia er gode eksempler på større og mere komplekse løsninger. Produktion af standardspær til de mere simple konstruktioner, fx til landbrugs- og industrihaller udgør dog stadig en væsentlig del af Give Stålspærs forretning - og det skal de også fortsætte med, fastslår Teil Bechmann.

Han mener virksomheden i dag har et fornuftigt forhold mellem leveringer af komplekse og mere simple stålkonstruktioner.

- De komplekse konstruktioner er mere opsigtsvækkende og imponerende end større landbrugshaller, men det gør bestemt ikke simple stålkonstruktioner mindre interessant for os, fastslår han.

Gazelle med højt aktivitetsniveau
Det er både styrkelse af eksportmarkederne og øget salg på hjemmemarkedet, der har tilført virksomheden et større ordreflow i 2013.

2013 blev også året hvor Give Stålspær blev kåret som gazelle-virksomhed - den sjettestørste i Herning og Ikast/Brande kommune med en vækstrate på hele 489 procent over de sidste tre år.

Med den seneste ansættelse af tre nye medarbejdere indenfor projektledelse og teknisk salg har man for nylig styrket projektorganisationen for at geare den til fortsat vækst. Give Stålspær tæller i
dag 170 medarbejdere - en medarbejdertilgang på godt 100 medarbejdere over de sidste tre år, hvoraf de seneste 40 medarbejdere er ansat indenfor de sidste 12 måneder.

Ordrebeholdningen er fortsat stigende, og virksomhedens forventninger til 2014 er, at man med et fortsat fokus på markedsudvikling af nye og eksisterende markeder vil fortsætte væksten både indenfor komplekse og simple stålkonstruktioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078