23948sdkhjf

WLP sender 65 medarbejdere hjem

En række fejlslagne byggeprojekter medfører rekonstruktion hos entreprenørvirksomheden W. Lynggaard Petersen i Rødovre.
Ifølge dagbladet Børsen har entreprenørvirksomheden W. Lynggaard Petersen indledt rekonstruktion og opsagt sine 65 medarbejdere.

Årsagen er store nedskrivninger på en række byggeprojekter i hovedstadsområdet, og ledelsen har måttet konstatere, at der ikke længere er penge til driften.

Advokat Christian B. Elmer fra advokatvirksomheden Lund, Elmer & Sandager er udpeget til at stå for rekonstruktionen og fortæller til Børsen, at intet umiddelbart tyder på, at der er mulighed for at fortsætte driften.

Af CVR-registeret fremgår, at W. Lynggaard Petersen i denne uge oprettede et nyt selskab med navnet Wlp af 2014 A/S. Direktør i selskabet er Niels Nedergaard, der sad i bestyrelsen i det gamle selskab. Ifølge Børsen ønsker direktøren ikke at udtale sig og henviser til advokat Christian B. Elmer.

- Det kan jo være en mulighed for at etablere en platform, som kan danne grundlag for, at visse dele af selskabet kan genopstå og køre videre. Samtidig giver det en vis beskyttelse af aktiverne, siger advokaten til Børsen. Han understreger dog, at aktiverne ikke er uden for rækkevidde, og at kreditorerne ikke har grund til bekymring af den grund.

W. Lynggaard Petersen, der har rødder tilbage til 1938, realiserede i 2012 et nettoresultat på 2,3 mio. kr. ud af en omsætning på 127 mio. kr. Selskabet, som nu er under rekonstruktion, er ejet af Murermester Willy Lynggaard Petersens Familiefond, som ved udgangen af 2012 rådede over en egenkapital på 150 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094