23948sdkhjf

Penge til projektering af 10.000 kvadratmeter p-hus

Holstebro Byråd har netop bevilliget penge til projektering af et nyt parkeringshus til cirka 38 millioner kroner i Holstebro.
I forbindelse med det planlagte indkøbscenter i Enghaven i Holstebro, er der planlagt opført et parkeringshus i Skolegade, som erstatning for p-pladser i Enghaven der forsvinder.

På sit tirsdag den 18. marts bevilligede byrådet i Holstebro en bevilling på en halv million kroner til projektering af parkeringshuet. Parkeringshuset forventes at have en projekterings- og byggeperiode på cirka to 2 år.

Ventes opført i fagentrepriser
Parkeringshuset foreslås udført som cirka 10.000 kvadratmeter bygning i fire plan, med cirka 400 parkeringspladser, hvor nederste plan delvis nedgraves, og øverste plan eventuelt udføres delvis tilbagetrukket, og i et samspil med nærliggende omgivelser.

Der skal i projektet, lægges stor vægt på bearbejdning af Sortestiens forløb under bygningen, så den gøres tryg at færdes i. Ligeledes skal bygningens arkitektoniske udtryk, have en særlig stor kvalitet, da den bliver en markant del i gadebilledet, både i Skolegade og Bismarksgade.

Byggeriet vurderes at koste 38 millioner kroner.

Projektet tænkes udbudt i en totalrådgiver konkurrence, med efterfølgende udbud i fagentrepriser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.362