23948sdkhjf

Igen sikkert lys over Terndrup

N.T. El-Service fra Svenstrup ved Aalborg er netop gået i gang med at udskifte gadelysene i Terndrup. De har været slukket siden februar af hensyn til borgernes sikkerhed.
Det skriver TV2 Nord.

Efter halvanden måneds tid kommer der igen lys i gadelamperne over nordjyske Terndrup. En fjerdedel af gadebelysningen har været afbrudt siden starten af februar, hvor en el-installatør fandt alvorlige fejl ved en gennemgang af byens belysning.

- Det var livsfarligt, da der var uisolerede ledninger og manglende sikringer, så vi tog hurtigt konsekvensen, og slukkede gadelysene. Nu skifter vi alle sammen, siger Lars Peter Schou, direktør i Rebild Kommune, til TV2 Nord.

Samlet set regner man med at skulle investere 20 mio. kr. over de næste halvandet år i LED-belysning. Den investering er så blevet fremskyndet i Terndrup.

El-installatør får nok at se til
Første del af udskiftningen var registrering og udskiftning af de defekte kabler. Mandag den 17. marts tog N.T. El-service fra Svenstrup lige syd for Aalborg så fat på arbejdet med at monteret nye LED-lysarmaturer på masterne i Terndrup.

- Vi gik i gang klokken syv i morges og har nu fået skiftet 16 gadelys. Vi skal nå 22 i dag, så der er nok at se til, sagde Simon Olesen fra N.T. El-service om sit arbejde til TV2 Nord.

Den 1. maj er deadline for udskiftningen af alle byens 700 gadelamper.

Arbejdet startede ved de to forretningscentre, ”trækvarteret”, ”fuglekvarteret” samt stierne. Herefter begynder der hurtigt at komme lys i de mørklagte områder. Efterfølgende der bliver sat nye LED-armaturer op i resten af byen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.267