23948sdkhjf

Regeringen vil slanke forkætret dråbe-ordning

Siden godkendelsesordningen for byggevarer i kontakt med drikkevand, bedre kendt som Dråbe-ordningen, så dagens lys for et års tid siden, har den skabt problemer. Regeringen anerkender behovet for at revidere ordningen.
Regeringen har besluttet at gennemføre en stribe nye initiativer, der skal gøre livet nemmere for dansk erhvervsliv. Det sker på baggrund af en række forslag til regelforenkling, som Virksomhedsforum for enklere regler har fremsat.

Et af forslagene er en revision af godkendelsesordningen for byggevarer i kontakt med drikkevand. Forslaget er indsendt af DI.

- Vi har arbejdet på at få ordningen til at fungere hele efteråret, og der er allerede blevet foretaget en del ændringer. Men det er meget positivt, at regeringen anerkender, at der fortsat er behov for at gøre ordningen meget lettere for virksomhederne, siger Lars William Wesch, branchedirektør i DI Handel.

Tidsubegrænsede godkendelser
Regeringen anerkender, at virksomhederne har oplevet uforholdsmæssigt store administrative byrder i forbindelse med ansøgning om godkendelse for byggevarer i kontakt med drikkevand.

Derfor skal ordningen revideres igen. Blandt ændringerne, der skal undersøges, er tidsubegrænsede godkendelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078