23948sdkhjf

Vandrutsjebane bliver den største nyhed i safariparks historie

Det lokale entreprenør- og tømrerfirma Henrik Lund-Lauridsen opfører en 16 meter høj vandrutsjebane i Knuttenborg Safaripark. Den er del af en udvikling af parken mod at være en oplevelsespark.
- Det her er den allerstørste nyhed i parkens historie, og jeg er sikker på at det bliver så vildt, siger Christoffer Knuth, direktør og ejer af Knuthenborg Safaripark, begejstret om parkens store nyhed, vandrutsjebanen Congo Splash.

Congo Splash er specialdesignet til Knuthenborg af det schweiziske firma ABC Rides, og den er bygget og opført i samarbejde med det lokale entreprenør- og tømrerfirma Henrik Lund-Lauridsen. Det fremgår af Knuthenborg Safariparks hjemmeside.

Langstrakt udviklingsproces
Opgaven med at designe, anlægge og bygge Congo Splash har varet mere end to år. En af opgaverne har blandt andet være at skabe en stor attraktion for børn og barnlige sjæle, og bygge den på en måde, så alle dem, der er i parken for at nyde dyrene faktisk ikke lægger mærke til det store anlæg inde i skoven.

Derfor er alle elementer malet i en grøn farve med det sigende navn ”Go Away Green”, og det skal få Congo Splash til at blive skjult blandt træerne.

Byggeriet af den store nyhed er i fuld gang og har været i gang siden 1. november sidste år. Vandkanalerne er støbt. I den kommende tid bliver det store tårn, der skal tage bådene i Congo Splash de 16 meter op rejst. Herfra kan gæsterne i 30 sekunder nyde den fantastiske udsigt ud over Savannen og alle de afrikanske dyr – og så går det ned ad med et fald på 51 grader.

Udvikling fra safari til oplevelsespark
Med byggeriet af Congo Splash har Knuthenborg nu fuldført den tre-årige plan, der skal udvikle safariparken fra at være en dyrepark til også at være en oplevelsespark med fokus på leg og sjov. Målet er 25.000 flere gæster i 2014 end sidste år.

Knuthenborg Safaripark - og dermed Congo Splash - åbner 26. april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093