23948sdkhjf

Bent Jensen overtager Lind Tømrer

Tømrermester Peter Bach har valgt at kvitte selvstændigheden - har solgt Lind Tømrer til Bent Jensen A/S pr. 1. marts.
Efter 11 år som selvstændig har tømrermester Peter Bach valgt at sælge sin forretning, Lind Tømrer. Ikke af nød - men fordi arbejdet som selvstændig var kommet til at fylde for meget. Det fremgår af en pressemeddelelse på Lind Tømrers facebook-side.

- Jeg har faktisk i nogen tid syntes, at for stor en del af mit liv gik op i arbejde, og da jeg så pludselig så et stillingsopslag som passede 100 procent til mig, sendte jeg en ansøgning. Ja, gik jeg jo hen og fik jobbet, og så var der ligesom ingen vej tilbage, siger Peter Bach.

- Beslutningen om at lukke var ikke svære at træffe, men det har været vigtigt for mig at finde en løsning, så jeg kunne tilbyde både mine dygtige medarbejder og mine mange trofaste kunder et nyt ståsted. Med det udgangspunkt tog jeg kontakt til Bent Jensen A/S, som jeg i forvejen kendte fra flere års godt samarbejde, og spurgte om de ville købe biksen, forklarer Peter Bach.

Passer ind i organisationen
Hos Bent Jensen tog man godt imod henvendelsen fra den nu tidligere tømrermester:

- Vi kender Lind Tømrer som en seriøs forretning med nogle dygtige håndværkere der, ligesom vi, altid har lagt vægt på gode, varige samarbejdsrelationer, og da vi mente, at Lind Tømrer godt kunne indpasses i vores bestående projektafdeling og administration fandt vi hurtigt frem til en fornuftig løsning, siger tømrermester Bent Jensen, som glæder sig til at tage godt imod både Lind Tømrers medarbejder og kunder.

Lind Tømrer har – ud over mester selv – beskæftiget to svende og en lærling. De har alle tre sagt ja til at fortsætte hos Bent Jensen. Hermed kan Lind Tømrers kunder i stort omfang regne med at blive betjent af håndværkere, de kender i forvejen. Ligeledes vil igangværende arbejder blive færdiggjort af de medarbejdere, som har startet arbejdet op.

Hos Bent Jensen beskæftiger man i forvejen cirka 50 mand med alle tænkelige former for tømrer- og snedkerarbejde. Man har eget snedkerværksted som blandt andet har specialiseret sig i at producere trappetrin og håndlister.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094