23948sdkhjf

Massiv interesse for at levere til Femern byggeri

Hundredvis af mindre og mellemstore virksomheder er i den forgangne uge strømmet til informationsmøder for at høre om forretningsmulighederne på det kommende tunnelbyggeri under Femern Bælt.
På fire møder i henholdsvis Aalborg, Aarhus, Odense og Padborg har Femern A/S været i kontakt med mere end 300 forskellige virksomheder. På det næste møde i Ringsted mandag den 17. marts har op mod 240 sjællandske virksomheder allerede nu taget imod invitationen.

Læs mere: Femern A/S tager på Danmarksturné

Informationsmøderne har særligt fokus på de muligheder som danske virksomheder har for at deltage i byggeriet som underleverandører til de store konsortier, der til sin tid påtager sig opgaven med at bygge selve tunnelen under Femern Bælt.

En national opgave
For Femern A/S har det været vigtigt at få slået fast, at byggeriet af et så stort projekt som den faste forbindelse under Femern Bælt er en national opgave. Det er tydeligt at virksomhederne er interesserede og at mange har forberedt sig godt.

- Vi har mødt stor interesse for Femern Bælt byggeriet over hele landet, og det har været opløftende at høre om de forventninger, som danske virksomheder har til projektet. Det er vores fornemmelse, at mange af virksomhederne allerede har sporet sig ind på de opgaver, de gerne vil hjælpe hovedentreprenørerne med, siger kommunikationsdirektør i Femern A/S, Ajs Dam.

Der er byggestart på projektet i 2015, og anlægsarbejdet ventes afsluttet i 2021. I anlægsfasen ventes projektet at skabe 3.000 jobs på den danske side og 1.000 på den tyske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094