23948sdkhjf

Tocifret millionbeløb skal sikre stadionvisioner

Hellerup Finans bistår fodboldklubben Lyngby Boldklub med at rejse et tocifret millionbeløb til at realisere færdiggørelsen af Lyngby Stadion.
Lyngby Boldklub vil via en kapitaludvidelse rejse et tocifret millionbeløb, så klubben i samarbejde med kommunen kan sikre færdiggørelsen af Lyngby Stadion, der fik første fase bygget færdig i 2013.

Visionen er, at et færdigbygget Lyngby Stadion skal være med til at løfte Lyngby Boldklub op i Superligaen og samtidig være til stor gavn for byen.

- Vores kapitaludvidelse skal gå til en færdiggørelse af Lyngby Stadion i samarbejde med kommunen, som vi har fået positive signaler fra, fortæller Brian Lemmeke, adm. direktør i Lyngby Boldklub.

Kapitaludvidelse med bred appel
Kapitaludvidelsen bliver bredt rettet til fans af fodboldklubben, institutioner, virksomheder og andre interesserede. Hermed vil man have så mange interessenter ind over klubben som overhovedet muligt.

Hellerup Finans beskæftiger sig med strukturering og administration af investeringer, og de ser store muligheder for boldklubben.

Lyngby Boldklub er klar til at igangsætte kapitaludvidelsen efter en godkendelse af prospektet hos Finanstilsynet. Pengene skal efter planen hentes ind fra den 1. maj 2014 og 12 måneder frem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078