23948sdkhjf

Rockwool ser guld i Øst- og Centraleuropa

Isoleringsbehovet bliver større og større i Øst- og Centraleuropa. Befolkningerne går væk fra varmeregulering med vinduerne og retter blikket mod bedre isoleringsmaterialer til bygningerne. Rockwool kridter skoene til kapløbet om at levere isoleringsmateriale til europæerne.
Der er udsigt til, at producenter af isoleringsmaterialer kan tjene flere milliarder i Øst- og Centraleuropa de mange næste år. Østeuropæerne har fået flere penge til renovering af huse, og samtidig har de fået øjnene op for bedre isolering til bygningerne. Det oplyser Berlingske Business i dag.

Rockwool, der allerede har to stenuldsfabrikker i Polen og to i Rusland, glæder sig over de positive fremtidsudsigter. Allerede nu kører fabrikkerne i højt gear, og det vil de blive ved med, hvis fremtidsudsigterne taler sandt.

Ifølge avisen står Polen og Rusland i dag for syv procent af Rockwools ti milliarder store årsomsætning. Danmark står kun for fem procent af omsætningen.

Ukranie skulle være det land i Europa, hvor isoleringsproducenter absolut kan tjene styrtende. Ukranie er et energieffektivt land med et højt energiforbrug – og et land, hvor energipriserne er stigende. Der er udsigt til, at den ukrainske regering vil skærpe isoleringskravene i bygningerne, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.13