23948sdkhjf

Kampagne får flere svenskere til Danmark

Siden danske arbejdsgivere aktivt lancerede en rekrutteringskampagne i Skåne for at få svensk arbejdskraft til danske virksomheder, er der kommet 300 % flere svenskere til landet.
Danske arbejdsgiveres rekrutteringskampagne, der blev lanceret i september måned i både Malmö og Helsingborg, har været en succes. Det viser tal fra statistikken.

I september måned rekrutterede danske virksomheder 537 svenskere til danske jobs. Det er en flot stigning med 300 % i forhold til sammen måned 2005.

Det skriver Berlingske Business i dag.

- Statistikken viser, at det betaler sig at være aktiv. De arbejdsgivere, som gør en indsats og tager kontakt med Øresund Direkt eller den svenske arbejdsformidling og arrangerer rekrutteringsdage i Skåne, får nye ansatte. Flere danske arbejdsgivere kommer til at være aktive fremover. Især Københavns erhvervsliv vil få store fordele ud af denne mulighed, siger Anders Olshov, adm. direktør i Øresundsinstituttet.

Øresundsinstituttet forventer, at flere arbejdsledige svenskere får arbejde i Danmark i løbet af 2006. Helt præcist opjusteres forventningerne fra 2.350 til 3.200, hvilket er en stigning på 129 % i forhold til samme periode 2005, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094