23948sdkhjf

Travlhed kan ende i dødsulykker

Travlhed kan i de værste tilfælde forårsage dødsulykker på byggepladserne. Byggefirmaer skal være bedre til at overholde sikkerhedsprocedurer – også selvom opgaverne vælter ind.
Arbejdstilsynet har konstateret alt for mange alvorlige fejl på byggepladser. Forklaringen herpå er som oftest, at byggefirmaerne har så travlt, så de har ikke tid til at sikre, at sikkerhedsprocedurerne overholdes.

Det skriver Dansk Byggeri.

- Det er utroligt, så svært det åbenbart er for mange byggefirmaer at overholde helt banale og velkendte sikkerhedsprocedurer. At der skal være rækværk, og hvordan det skal konstrueres, har været kendt i mindst 25 år. Så det er utroligt, at vi alligevel finder så mange fejl, siger kontorchef Peter Herskind fra Arbejdstilsynet til Dansk Byggeri.

Antallet af arbejdsulykker er nærmest eksploderet. I de værste tilfælde sker dødsulykker i forbindelse med manglende kontrol og sikkerhed på byggepladserne. Arbejdstilsynet vil fremover holde ekstra øje med danske byggepladser for at sikre, at sikkerhedsprocedurerne overholdes.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078