23948sdkhjf

Sikkerhedssko for velvære

Byggebranchen præsenteres nu for en ny serie af komfortable high-tech fritidssko fra HKS.dk, der er det førende mærke inden for sikkerhedssko.
De lette og elegante sikkerhedssko fra HKS.dk er blevet meget populære ude på byggepladserne på grund af den ekstreme slidstyrke og den høje gangkomfort. Og nu kan alle disse kvaliteter også komme til udfoldelse efter fyraften - bare ikke med sikkerhed.

HKS.dk lancerer nemlig en helt ny og komplet serie af high-tech fritidssko, der indeholder alle de kendte HKS-kvaliteter i form af let og elegant design, høj materialekvalitet, høj slidstyrke og høj gangkomfort - men uden de detaljer, som giver sikkerheden ude på byggepladsen.

Denne model T5 high-tech fritidssko er udstyret med den avancerede ”aqua-CELL”-membran, som HKS.dk selv har udviklet, og som giver en 100 procent vandtæt sko, der samtidig tillader foden at ”ånde”. Seks modeller i klassisk og tidløst design
De nye serie fritidssko fra HKS.dk består af seks modeller, der alle er i klassisk, tidløst design og fremstillet efter de mest moderne high-tech produktionsmetoder med en så høj finish og materialekvalitet, at de er nærmest uopslidelige og kan tåle mere ekstreme belastninger som eksempelvis salt, sne og slud.

Flere af modellerne er endvidere med avanceret varmeisolerende for eller med en indbygget ”aqua-CELL”-membran, der er 100 procent vandtæt og samtidig tillader foden at ”ånde”. Skoene fås i mange forskellige størrelser, så de fleste af dem kan derfor bruges af både mænd og kvinder.

HKS.dk i Aalborg er markedets førende ”brand” inden for sikkerhedssko. I dag udvikler og tilbyder firmaet et high-tech program i både sikkerhedssko og fritidssko, og produkterne sælges blandt andet gennem tømmer-handler, værktøjsbutikker, stålgrossister og profilbutikker. De vejledende udsalgspriser på de nye fritidssko ligger mellem 750 kroner og 1.300 kroner inklusiv moms.

Kilde: HKS.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125