23948sdkhjf

Beckers får Svane-mærket

Beckers har længe været et skridt foran, når det gælder udvikling af miljøgodkendt maling. Nu får Beckers, som den første malingsproducent, sine produkter mærket med Svanen. Mærket betyder, at produkterne opfylder høje kvalitetskrav og er klassificerede som miljøgodkendte – både hvad angår fremstilling og anvendelse.
Beckers har et fastsat mål om, at 99,5 procent af de produkter, som virksomheden sælger, skal være miljøgodkendte i år 2010. Allerede i dag er dette tal meget højt, hvilket gør Beckers til en af Europas mest miljøvenlige malingsproducenter.

Et stort antal af virksomhedens produkter er allerede mærkede med miljømærket EU-blomsten og det svenske Astma- og Allergiforbunds symbol. Nu har mere end 19 produkter også fået Svane-mærkningen.

- Vi arbejder hele tiden med fokus på miljøet samtidig med, at vi sørger for, at produkternes kvalitet hele tiden bliver bedre. Derfor betyder det meget for os, for vore kunder og for miljøet, at størstedelen af vores produkter har fået denne mærkning, siger Betina Andersen, marketingkoordinator, Beckers Maling A/S.

Svanen er det officielle nordiske miljømærke, som blev indstiftet af Nordisk Ministerråd. Arbejdet med Svanen varetages i Danmark af Miljømærkesekretariet, en selvstændig enhed og kontrolinstans under Dansk Standard.

Mærkningen gælder oftest i tre år, derefter øges kravene successivt, og virksomheden må ansøge om mærket på ny. På den måde fortsætter arbejdet for mere miljøvenlige produkter.

Kilde: Beckers.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141