23948sdkhjf

Ejendomsudvikler genopstår efter Sjælsø-konkurs

Finn Birkjær Nielsen, der i 2006 solgte IBI til Sjælsø, har tilbagekøbt rettighederne til navnet og satser på boligprojekter i Aarhus, København og Berlin.
Som en konsekvens af Sjælsøs konkurs i 2013 har Finn Birkjær Nielsen nu tilbagekøbt domænet IBI.dk samt retten til at anvende IBI og dets binavne som selskabsnavn i Danmark.

IBI, der tidligere hed Ikast Byggeindustri, blev tilbage i 2006 solgt for 800 mio. kr. til Sjælsø Gruppen, som efterfølgende integrerede selskabet i sine øvrige aktiviteter.

Med Sjælsøs konkurs i august sidste år opstod anledningen til at genoplive navnet. Finn Birkjær Nielsen har allieret sig med en anden tidligere IBI-direktør, Bent Friis Pedersen, og sammen satser de på udvikling af først og fremmest mindre boliger; forstået som ungdomsboliger og mindre 2-værelses lejligheder.

- Vi har analyseret markedet, og det er kendetegnende, at udviklingsprojekter indenfor boliger har en robusthed, som ikke findes i andre sektorer. IBI vil derfor koncentrere sig om boligprojekter i Stor-Aarhus, Storkøbenhavn og Berlin, hvor behov og afkast er tilfredsstillende, oplyser de på selskabets hjemmeside.

Af igangværende projekter kan nævnes Bolsjefabrikken på Glentevej i København, som kommer til at bestå af 67 lejligheder i fem etager. Byggeriet, der opføres i totalentreprise af Dansk Boligbyg, blev indledt for en lille måneds tid siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094