23948sdkhjf

Det bedste modtræk mod stigende energipriser

Der er ikke udsigt til, at de høje energipriser falder markant foreløbig. På bare et år er prisen steget med over 1,50 kr. pr. liter fyringsolie, og dermed ligger prisen for en liter standardfyringsolie her i efteråret på over...
Det betyder, at boligejerens varmeregning kommer til at ligge 20 til 25 procent over sidste år. For et almindeligt parcelhus fra 1970’erne resulterer det ifølge Rockwool A/S i en varmeregning på typisk 4.000-5.000 kroner mere end i 2004. For ældre huse vil det ofte være en endnu større stigning, fordi de bruger mere energi.

Husejerne kan dog stadig nå at forbedre situationen, før vinteren sætter ind. Det bedste værn mod de stigende energipriser er nemlig at gennemføre energibesparende foranstaltninger, herunder især isolering.

Der er stadig mulighed for at opnå en billigere vinter trods de høje energipriser ved at efterisolere boligen. Gode råd er gratis

Ofte er efterisoleringsarbejde enkelt og hurtigt at gennemføre, og en del af arbejdet kan husejeren selv udføre.

Der er gode råd at hente til alt isoleringsarbejde på www.rockwool.dk . På hjemmesiden kan man bl.a. læse, hvordan arbejdet udføres, hvad man kan gøre selv, og hvad man bør lade fagfolk gøre. Hjemmesiden giver bl.a. gode råd om, hvordan en efterisolering skal gennemføres.

De typer efterisolering, som ofte er meget rentable, og som uden videre kan gennemføres, er loftisolering, efterisolering af husets varme- og varmtvandsrør, efterisolering af skunk og skråvægge og, hvis der er tale om et ældre hus, også efterisolering af hulmur og krybekælder. Visse isoleringsopgaver kræver fagfolk, og dem kan man også finde informationer om på Rockwools hjemmeside.

Kilde: Rockwool A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094