23948sdkhjf

Gulvnyhed giver flot interiør

Tarketts nye Megalit gulv sætter nye standarder for slidstyrke og designmuligheder inden for vinylgulve. Tarketts Megalit vinyl, markerer en hel ny generation af vinylgulve med struktur...
Tarketts Megalit vinyl, der har fået sit navn fra det græske mega (stor) og lithos (sten), markerer en hel ny generation af vinylgulve med struktur.

Gulvet kombinerer spændende design med høj slidstyrke og rengøringsvenlighed og vil være elegant indslag i både virksomheder, butikker og institutioners interiør.


Fra det naturlige til det urbane look

Megalits design med dybde og balance i kontrasterne fås i Natural, Urban og Contemporary.

Natural er kendetegnet ved dæmpede jordfarver i okker og andre skovbunds-farver, hvilket giver et roligt og harmonisk udtryk.

Urban er inspireret af storbyernes asfalt og beton, hvilket giver et sofistikeret og råt look.

Contemporary er kendetegnet ved flotte farver og strukturer, der kan kombineres i interessante mønstre.

Gulvet er et såkaldt homogent gulv, hvilket betyder, at det er opbygget i kun ét lag. Ny teknologi giver flot finish

Megalit er udviklet ved hjælp af en ny teknologi, der gør det muligt at skabe innovative løsninger i både produktion og design.

Granulaten i gulvet er blevet erstattet af flager i forskellige former og størrelser, og den store andel af gennemsigtig materiale i vinylen giver mønstret dybde og variation.

Den markante forbedring af kvaliteten skyldes nyudviklet teknologi kombineret med et meget højt indhold af kvalitetsråvarer i det enkelte gulv.

Intelligent kvalitet og PUR

Megalit er et iQ-gulv (Intelligent Quality), som er en fællesbetegnelse for Tarketts homogene vinylgulve, der er kendetegnet ved høj råvarekvalitet, markedets laveste livscyklusomkostninger og gode rengøringsegenskaber.

De gode rengøringsegenskaber skyldes, at Megalit er overfladeforstærket med polyurethan (PUR), der lukker gulvets porer for skidt og snavs.

Derfor kræver Megalit kun rengøring med et minimum af vand uden skrappe rengøringsmidler, ligesom gulvet hverken har behov for voks eller polish.

Kilde: Tarkett

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063