23948sdkhjf

Nyt produkt hos Aalborg Træ & Finer

Aalborg Træ & Finer har nu også fået forhandlingen i Danmark af det helt nye og unikke produkt RESOPAL-Hipercare®, som blev præsenteret på INTERZUM 2005...
RESOPAL-Hipercare ® (High Performance Care) er en helt ny type laminat med en yderst hygiejnisk overflade. Overfladen er mikroantibakteriel, dvs. at overfladen forhindrer at der sætter sig mikroorganismer på laminaten.

RESOPAL-Hipercare® kan derfor anbefales, hvor der stilles store krav til hygiejnen f.eks. på sygehuse, operationsstuer, tandlægeklinikker, laboratorier, apoteker, levnedsmiddelindustrien samt rum med våde og fugtige omgivelser som svømmehaller, toiletter og saunaer.

Desuden kan RESOPAL-Hipercare® anbefales, hvor der færdes mange mennesker og derfor er mulighed for mange bakterier f.eks. receptioner, skranker, billetluger osv.

RESOPAL-Hipercare® findes i alle dekorer fra Resopals standardprogram (også i metal- og trælook). Det biologiske virksomme stof i RESOPAL-Hipercare® har ingen indflydelse på laminatens farve, struktur eller glans.

Kilde: Aalborg Træ og Finer A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094