23948sdkhjf

120 nye lejligheder på vej i Aarhus

Boax Ejendomme har sammen med Domis Ejendomme købt Mejeriforeningens tidligere kontorlokaler på Frederiks Allé. Det baner vej for et ungdomsboligprojekt med 120 lejligheder.
Aarhus Kommune har givet tilsagn til, at Boax Ejendomme og Domis Ejendomme kan ombygge Mejeriforeningens 6.000 kvadratmeter store kontorlokaler på Frederiks Allé til 120 nye lejligheder. Det sker gennem det nystiftede fælles selskab Karolinegården A/S, skriver JP Aarhus.

Entreprenørfirmaet Gustav Hansen fra Silkeborg starter 1. februar med at hive alle vinduer og brystninger ud, så kun etagedæk og stolper står tilbage. Ud over at fjerne al indmad, skal der også laves ny facade, skriver avisen.

Lejlighederne kommer til at ligge mellem 50-100 kvadratmeter på de fem etager i bygningen, som fremadrettet tager samme navn som selskabet - Karolinegården.

- Bygningen skal passe ind i bybilledet, men den skal have et tvist. Det behøver ikke være sort-hvidt og minimalistisk det hele. Og boligerne skal især henvende sig til unge mennesker, siger direktør i Boax Ejendomme Anette Kjærulff til JP.

Størstedelen af lejlighederne bliver udstyret med en altan, og derudover bliver der indrettet en tagterrasse på toppen af bygningen. I kælderen bliver der desuden depotrum, cykelparkering og p-kælder til cirka 100 biler.

Bygningen færdiggøres i to etaper, og de første lejligheder forventes færdige til den 1. september, mens resten efter planen står klar til nytår.








Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141