23948sdkhjf

Hoffmann indgår aftale om Microsoft-domicil

Glostrup-virksomheden bygger første etape af det såkaldte Kanalgrundsprojekt i Lyngby. Kontrakten har en værdi af 450 millioner kroner.
40.000 m² nybyggeri er på vej i Lyngby, hvor en 16.350 m² stort område mellem Klampenborgvej og Toftebæksvej – den såkaldte Kanalvejsgrund – danner rammen om en samlet investering på omkring 1,2 mia. kr.

Bygherre på projektet er Danica Ejendomme, som har indgået totalentreprisekontrakt med entreprenørvirksomheden Hoffmann A/S om første etape af det nye byområde.

- Vi er meget stolte over den tillid Danica Ejendomme og Microsoft har vist ved at indgå denne store kontrakt med os. Efter en tilbudskonkurrence for cirka et halvt år siden har arkitekt Henning Larsen, ingeniør Grontmij, lejerådgiver Alectia, bygherrerådgiver Cowi samt Hoffmann sammen udviklet projektet. Tilvejebringelsen af projektet er foregået i fælles projektkontor, hvor alle kompetencer er kommet i spil retttidigt – sådan bygger vi bedst sammen, udtaler Hoffmanns administrerende direktør, Torben Bjørk Nielsen, i en pressemeddelelse.

I første etape skal der opføres 18.000 m² kontor med tilhørende 12.000 m² parkering i to etager. Microsoft samler på denne måde både sine kommercielle‐ og udviklingsenheder i samme bygning.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109