23948sdkhjf

Konkursramt tagfabrik arbejder på et salg

Interessen for konkursboet efter SkanDek Tagelementfabrik A/S er stor nok til, at et salg formentlig kan realiseres allerede i næste uge.
SkanDek Tagelementfabrik A/S er tæt på et salg, efter Hobro-virksomheden i sidste uge blev taget under konkursbehandling ved Skifteretten i Aalborg.

Det oplyser kurator Christian Jul Madsen, partner i Kromann Reumert, til Building Supply.

Ifølge selskabets årsrapport for 2012 er det en svigtende ordreindgang på både det danske og det britiske marked, der ligger til grund for den negative udvikling. SkanDek kom ud af regnskabsåret 2012 med et negativt resultat på 14,2 mio. kr., hvilket var næsten en fordobling af underskuddet på 7,5 mio. kr. i 2011.

Kurator Christian Jul Madsen er dog optimist i forhold til at realisere et samlet salg af Hobro-virksomheden, da flere interesserede købere har allerede meldt sig på banen. En løsning kan derfor allerede være i stand i løbet af næste uge, lyder meldingen.

SkanDek Tagelementfabrik er kendt for et patenteret tagsystem, som består af et gennemprøvet elementsystem med en specialprofileret bærebjælke i galvaniseret ståltyndplade. Systemet bruges ud over tagelementer også til etageadskillelser, tagterrasser og P-dæk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141