23948sdkhjf

Enco udvider med opkøb

El-installationsfirmaet Amstrup – El i Humlebæk bliver pr. 1. februar 2014 overtager Enco A/S – El, som dermed udvider aktiviteterne nord for København.
Det har været ønsket om at sikre medarbejderne og virksomhedens fremtid ved overdragelsen til Enco A/S – El samt at gøre mulighederne bedre for at viderefører og udvikle Amstrup El i fremtiden, lyder begrundelsen fra den tidligere ejer, Christian Amstrup, som gælder sig over, at alle aktiviteter videreføres af Enco A/S – El.

Christian Amstrup har i en længere periode arbejdet på at finde den rigtige ny ejer til at viderefører sit firma som han selv har opbygget fra grunden. I fremtiden vil Christian Amstrup koncentrer sig om sit mindre firma Amstrup - Sikring og i forbindelse med overdragelsen er der indgået en samarbejdsaftale firmaerne imellem.

Vil udvide ekspertisen
Med købet har Enco A/S – El, som har hovedkontor i Glostrup, taget et skridt videre i sine bestræbelser på at udvide el-serviceområdet nord for København.

Amstrup El vil fortsætte som en selvstændig afdeling i Enco A/S – El og vil forblive på den nuværende adresse Bakkegårdsvej 312 i Humlebæk, om end i mindre lager og lokaler, for stadig at kunne betjene sine mange kunder herfra, meddeler Stig Weberg-Petersen, indehaver af Enco A/S – El.

Ambitionen er at styrke de kompetencer, som i dag findes i Amstrup El, og fortsætte udviklingen indenfor skadeservice-området, hvor el-installationsfirmaet arbejder og hjælper skadeservicefirmaer og forsikringsvirksomheder med deres mange akutte brand- og vandskader m.v.

- Amstrup El´s mange kunder kan med denne løsning føle sig trygge og samtidig få andre og udvidede muligheder i fremtiden, påpeger Christian Amstrup og uddyber, at det skyldes, at Enco A/S – El har større kapacitet og ressourcer til rådighed samt installationstekniske kompetencer, som Amstrup El ikke er i besiddelse af.

Den ansvarlige elinstallatør, Morten Kristoffersen, vil fortsætte som afdelingens leder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219