23948sdkhjf

MT Højgaard overtager J&B Entreprises igangværende aktiviteter i Jylland og på Fyn

Med overtagelsen af J&B Entreprises aktiviteter styrkes MT Højgaards lokale tilstedeværelse, ligesom der tilføres nye...
Med overtagelsen af J&B Entreprises aktiviteter styrkes MT Højgaards lokale tilstedeværelse, ligesom der tilføres nye kompetencer inden for serviceområdet.

Overtagelsen er helt i overensstemmelse med MT Højgaards strategiplan om ”lønsom vækst”, som netop omtaler udvidelsen af den geografiske dækning i Danmark som et af de elementer, der kan skabe vækst.

J&B Entreprises aktiviteter i Odense, Kolding og Århus integreres i MT Højgaards nuværende organisation – mens aktiviteterne i Frederikshavn danner basis for en styrkelse af MT Højgaards position i Nordjylland.

MT Højgaard overtager ca. 60 funktionærer og ca. 200 timelønnede medarbejdere. Udover igangværende arbejder overtager MT Højgaard J&B’s domicil i Frederikshavn, enkelte omsætningsejendomme og småaktiver.

MT Højgaard overtager ikke J&B’s sjællandske aktiviteter og datterselskaber.

De overtagne aktiviteter forventes ikke at bidrage til indtjeningen i 2005 som følge af integrationsomkostninger mv., men forventes at bidrage positivt til resultatet i 2006 og fremover.

Som konsekvens af overtagelsen forventer MT Højgaard nu en omsætning i 2005 i niveauet kr. 8,5 mia. mod tidligere kr. 8,0 mia. og et resultat før skat i niveauet kr. 100 mio., hvilket er uændret i forhold til den tidligere forventning.

Overtagelsen er betinget af Konkurrencestyrelsens godkendelse.

Kilde: MT Højgaard

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094