23948sdkhjf

Det gamle slidte tag er et super undertag

Det kan godt være, at det gamle eternit-tag er og slidt og ikke kønt at se på. Men derfor er ingen grund til at pille det ned og smide det væk...
Det kan godt være, at det gamle eternit-tag er og slidt og ikke kønt at se på. Men derfor er ingen grund til at pille det ned og smide det væk.

Ved renovering med Lindab Topline slår man nemlig to fluer med ét smæk - dels får man et nyt og smukt ståltag med klassisk teglstensprofilering - og dels forvandles det gamle tag til et helt perfekt og gratis undertag.

Lindab Topline er udviklet af Lindab Profil i Jels, og det vejer kun 5 kg pr. kvm. Denne lave vægt kombineret med stålets styrke bevirker, at taget er ideelt til renovering af de nedslidte eternit-tage, som der findes over 600.000 af i Danmark. Lindab Topline kan nemlig lægges direkte ovenpå det gamle eternittag - uden at de gamle tagplader skal pilles ned, og uden at den underliggende tagkonstruktion skal forstærkes.

Lindab ToplineDet gamle eternit-tag overtager herved rollen som undertag og har flere fordele i forhold et traditionelt undertag af tagpap eller folie. Det giver en god varmeisolering; det giver en god lydisolering; det blafrer ikke; det leder effektivt al slagregn og fygesne mod tagrenden; og det kan opsuge kondensvand. Samtidig sparer man alle udgifterne til bortskaffelse af det gamle tag og montering af et nyt undertag.

Lindab Topline har en klassisk teglstenprofilering, der giver hele huset et nyt og meget elegant udseende. Taget er fremstillet af varmgalvaniseret svensk kvalitetsstål, som er overfladebehandlet med den unikke HBP Topcoat, der effektivt beskytter mod vejr og vind. Denne belægning giver samtidig en glat overflade, så aflejringer som for eksempel alger og mos får meget svært ved at "bide" sig fast og derfor nærmest skylles væk af regnvandet. Snavset får populært sagt "det glatte lag".

Lindab Topline leveres med 20 års garanti og fås i seks flotte farver og med både blank og mat overflade.

www.lindab.dk er det muligt at få mere information om Lindab Topline.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.329