23948sdkhjf

Gabriel tager næste skridt i ejendomsudvikling

Tekstilproducenten vil nu sætte gang i forprojektering af en udvidelse af virksomhedshotellet Gabriel Erhvervspark i Aalborg.
Bestyrelsen i Gabriel Holding har besluttet at tage næste skridt i forbindelse med værdiudviklingen af ejendommen. Det oplyser Gabriel Holding A/S i en selskabsmeddelelse, hvor det også fremgår:

- Dette sker i form af nedrivning af udtjente produktionsarealer samt forprojektering af en fremtidig udvidelse af Gabriel Erhvervspark.

Meget ikke belsuttet endnu
Beslutningen kan ses i lyste af selskabets årsrapport for 2012/2013, hvor det fremgår, at der er igangsat forskellige aktiviteter for at opnår tilladelse til nedrivning og renovering af gamle og udtjente fabriksbygninger, så der kan skaffes mere plads til moderne kontorbyggeri til udlejning.

Efterfølgende oplyste selskabet i midten i november i en fondsbørsmeddelelse, at der endnu ikke var taget beslutning om forløbet for bygningerne, at der er ikke indgået aftaler om hverken nedrivning, renovering eller nybygning af ejendomskomplekset, ligesom en byggesum for hele eller dele af byggeprojektet ikke er opgjort.

Læs mere: Gabriel overvejer at udvide erhvervspark i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11