23948sdkhjf

VVS Søberg overtager servicetjek fra Trefor

Trefor Entreprise har solgt sine aktiviteter indenfor servicetjek hos private fjernvarmekunder til VVS Søberg, der i forvejen har flere end 35.000 privatkunder fordelt over hele landet.
De to virksomheder har indgået aftale om overtagelse 1. januar 2014, og derefter vil Trefor Entreprises kunderelationer omkring årlige servicetjek og indregulering af privatkunders fjernvarmeinstallationer samt akut vagtberedskab overgå til VVS Søberg. Det oplyser Trefor i en pressemeddelelse.

Salget er en udløber af Trefors nye koncernstrategi, hvor Trefor Entreprise blev forstærket med en ændret markedsposition, så fokus fremover er på selskabets kerneaktiviteter i erhvervskundemarkedet.

Læs mere: Trefor dropper private VVS-installationer.

- Det er led strategien, hvor vi i Trefor Entreprise sagde farvel til installationsprojekter inden for blandt andet VVS på privatmarkedet, for nu kun at arbejde have B2B, forklarer Jette Post, direktør i Trefor Entreprise til Building Supply. Hun uddyber, at der var serviceaftaler med en gruppe kunder til årets udgang, og da året nu er omme, er kunderne overdraget til VVS Søberg. Der skulle nu ikke være flere private kunder tilbage.

Kunderne i sikre og professionelle hændre
Med VVS Søberg har Trefor Entreprise fundet den helt rigtige aftalepartner til at overtage relationerne på privatkundemarkedet for service af fjernvarmeinstallationer, lyder det fra Trefor.

- VVS Søberg er en veletableret virksomhed, der har serviceydelser hos private som en af deres kernekompetencer. Det har været vigtigt for os, at vores eksisterende kunder får en seriøs, ordentlig og professionel behandling i forbindelse med overtagelsen, og det er jeg overbevist om vil ske med VVS Søberg, siger Jette Post.

Ser store muligheder med overtagelsen
VVS Søberg har eksisteret siden 1990 og har mere end 160 medarbejdere, og aftalen med Trefor Entreprise passer perfekt ind i selskabets fortsatte udvikling.

- I VVS Søberg er vi glade for aftalen. Vi udvikler og vækster hele tiden vores forretning, og vi ser store muligheder med denne overtagelse. Jeg er sikker på, at vores nye kunder vil opleve os som en professionel og seriøs samarbejdspartner. Jeg ser frem til et tæt og udvidet samarbejde med Trefor i årene fremover, siger Kjeld Søberg, direktør i VVS Søberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078