23948sdkhjf

Syv vindere i nyt SKI-udbud

Der er nu sat navn på de virksomheder, som skal levere totalrådgivning til anlæg af veje og pladser.
Leverandører på delaftale 1 ”Veje og pladser”:
Broconsult Group
Cowi A/S
Niras A/S
Moe A/S
Rambøll Danmark A/S
Resea Group
VIA Trafik Rådgivning A/S

Syv navne er med på den liste af virksomheder, som er med på en ny SKI-aftale om totalrådgivning i forbindelse med anlæg af veje og pladser.

”Veje og pladser” er den første af tre delaftaler på SKI’s nye aftale ”17.04 Totalrådgivning trafik og transport”. De to resterende delaftaler omfatter "Broer og tunneller” og ”Havne og vandbygning”. Samlet udgør aftalen den sidste del af SKI’s samlede palet af rammeaftaler for rådgivende ingeniør- og arkitektydelser.

Delaftalen er landsdækkende og omfatter rådgivning i forbindelse med udførelse af opgaver, der vedrører veje, stier, pladser, trafiksanering mv. Delaftalen lægger sig således op ad delaftale 2 ”Trafikplanlægning” på rammeaftale ”17.08 Rådgivende ingeniørydelser 2”, som blandt andet omfatter analyser af transportløsninger og trafikplanlægning og dermed anvendes i planlægningsfasen.

Som noget nyt giver rammeaftalen mulighed for, at den tildelte totalrådgiver først sammensætter sit ”rådgiverteam” i forbindelse med en konkret opgave. Det skal sikre, at de rette specialister bliver valgt til opgaven og gøre det nemt at samle al rådgivning på ét sted.

Hos SKI oplyser man, at priserne på den nye delaftale tager udgangspunkt i de fastsatte maksimalpriser, som leverandørerne bød ind med på rammeaftalen. Et prisbenchmark af de indbudte priser viser et besparelsespotentiale på 11 pct. i forhold til SKI’s tidligere rammeaftale for området, hvor priserne tog udgangspunkt i faste timepriser. På den nye aftale tildeles opgaverne gennem miniudbud.

Aftalen er i stand still frem til 9. december og forventes at træde i kraft primo januar 2014. Den løber herefter i tre år med mulighed for en etårig forlængelse.

Tilbudsperioden for delaftale 2 ”Broer og tunneller” og delaftale 3 ”Havne og vandbygning” slutter den 4. december.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125