23948sdkhjf

Bravida i Nationalbanken

Danmarks Nationalbank har indgået en fireårige rammeaftale med Bravida Danmark om teknisk vedligehold af bankens bygninger i København.
I konkurrence med tre andre store installationsvirksomheder har Bravida Danmark netop vundet en omfattende teknisk facility management kontrakt vedrørende vedligehold af de bygningstekniske anlæg i Danmarks Nationalbanks bygninger i København.

Med den nye kontrakt er Bravida Danmark nu ansvarlig for drift, service og vedligeholdelse af alle tekniske anlæg i Danmarks Nationalbanks markante og fredede domicilbygning i Havnegade. Aftalen dækker endvidere tre af bankens andre bygninger i København.

Overtager tre medarbejdere
Drift og vedligeholdelse af de tekniske anlæg er indtil nu fortrinsvis blevet varetaget af bankens egen driftsorganisation, og som led i den nye aftale har Bravida Danmark endvidere overtaget tre medarbejdere fra Nationalbanken.

Bravida Danmark vandt opgaven på grund af pris og en løsning, der lever op til bankens forventninger vedr. ressourcer og kompetencer inden for drift og vedligehold af tekniske installationer. Løsningen forventes endvidere at give stor fleksibilitet og hurtig service.

Bravida Dannmark har allerede overtaget ansvaret for installationerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14