23948sdkhjf

Fortsætter arbejdet med 17 Blå Støttepunker

I forbindelse med etablering af 17 Blå Støttepunkter - shelter- og opholdspladser - langs det Sydfynske Øhavs kyster udbydes nu totalrådgivning.
Langs det Sydfynske Øhavs kyster skal etableres en række Blå Støttepunkter. Baggrunden er, at Naturturisme I/S, Lokale- og Anlægsfonden og en række brugerrepræsentanter med hjælp fra et arkitektfirma har skabt et idekatalog med en hel familie af nye shelterbygninger. Gruppen har haft fokus på at skabe bygninger der egner sig til helårsbrug, og som har en udpræget multifunktionalitet. Bygninger som kan være meget åbne en sommerdag/nat og som kan lukkes mere til en vinterdag/nat med regn og blæst.

Til opgaven er nu udsendt prækvalifikation af totalrådgiver.

Opgaven omfatter totalrådgivning i form af arkitekt- og ingeniørrådgivning i forbindelse med:
1. Etablering af 3 opholdspladser ved kysten
2. Etablering af 14 shelterpladser ved kysten
3. Design af formidlingsskilte
4. Genetablering af trappe
5. Etablering af bålpladser

Rammerne for antal af bygningsenheder og placeringen heraf på de enkelte pladser er allerede fastlagt. Således skal bygningene etableres på 16 udpegede lokaliteter. Hertil kommer en lokalitet, hvor en sammenstyrtet fiskerhytte skal genopbygges og revitaliseres som shelter- og opholdsplads.

Visionen er at de Blå Støttepunkter skal styrke Det Sydfynske Øhavs profil som et unikt område for friluftsliv, ved at skabe unikke forhold for et aktivt og varieret friluftsliv på og ved kysten. Støttepunkterne skal understøtte friluftsliv hele året og medvirke til at kanalisere trafikken uden om de sårbare naturområder, samtidig med at de fungerer som infosteder for formidling af natur- og dyrevenlig færdsel.

Fristen for at ansøge om prækvalifikation er den 13. december 2013.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093