23948sdkhjf

C.F. Møller vinder i Hvidovre

Arkitektfirmaet har sammen med Moe fået til opgave at gennemføre en rokadeplan for Hvidovre Hospital, hvor en række af de eksisterende afdelinger enten skal ombygges eller flyttes i takt med, at hospitalet vokser.
Hvidovre Hospital, der er et af Danmarks største sygehuse, står over for en gennemgribende ændring med en udvidelse på ca. 30.000 m². Udvidelsen medfører, at flere eksisterende afdelinger enten skal bygges om eller flyttes, ligesom nyt medicinsk udstyr skal installeres.

Hele denne proces er lagt i hænderne på et team bestående af C.F. Møller Healthcare og Moe Rådgivende Ingeniører, der har vundet opgaven foran fire andre teams med henholdsvis Arkitema, Creo Arkitekter, Grontmij og Sweco i spidsen.

C.F. Møller oplyser på sin hjemmeside, at opgaven helt konkret handler om en rokade af afdelingerne for funktions- og billeddiagnostik, ortopædkirurgisk ambulatorium, gynækologisk ambulatorium og medicinsk ambulatorium. Hertil kommer etablering af et midlertidigt børneambulatorium, mens byggeriet står på.

Centralt for teamets arbejde bliver at udarbejde en driftseffektiv rokadeplan ved at minimere antallet af flytninger, have fokus på optimalt flow af både patienter, personale og varer samt at være yderst omkostningsbevidst. Brugerinddragelse skal desuden sikre, at de nye faciliteter får den optimale indretning.

C.F. Møller og Moe endte som samlet vinder efter en omfattende vurdering af blandt andet erfaring med tilsvarende opgaver samt tilgangen til processtyring og bæredygtighed.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109