23948sdkhjf

Grønne elevatorer fortsætter opturen med ny direktør

Schindler Elevatorer Danmark får ny administrerende direktør, når salgschef Jan Walther Bruhn-Hansen sætter sig i direktørstolen pr. 1. januar 2014.
Schindler Elevatorer Danmark fortsætter fremgangen med overskud for 3. år i træk. Den positive udvikling tilskrives et skarpere kundefokus og en ny, grønnere strategi, hvor virksomheden har succes med at levere energibesparende løsninger, der i stigende grad efterspørges.

- På de nye, grønne produktlinjer, vi har lanceret, er det nu muligt at genanvende 100 procent af materialerne, hvor det tidligere var 85 procent. Samtidig ligger alle vores elevatorer i energiklasse A, og netop totaløkonomien har stor betydning for kundernes valg, fortæller salgschef Jan Walther Bruhn-Hansen, der tiltræder som administrerende direktør for virksomheden pr. 1. januar 2014.

Kunderne kan se med døgnet rundt
Elevatorfirmaet vurderer, at en anden vigtig parameter for at fastholde den positive tendens, er en fortsat fokus på serviceafdelingen.

- Vi tilbyder blandt andet Customer Score Card, som er et online værktøj kunderne kan anvende døgnet rundt. Her findes nyttige oplysninger og statistik om anlæg, service- og besøgsrapporter mv. Kunderne har mulighed for at kigge os over skulderen – det skaber tillid.

Jan Walther Bruhn-Hansen har siden starten af 2009 været salgschef for Schindler Elevatorer, som hører under Schindler Group. Han afløser Frank Schach, der efter 5 år på direktørposten i Danmark returnerer til sit job som forretningsfører for Schindler i Hamburg. Den schweiziske koncern, der markedsfører og servicerer elevatorer og rulletrapper i mere end 100 lande, har i dag 45.000 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078