23948sdkhjf

KPC henter stor ordre i konkursbo

Herning-virksomheden overtager byggeriet af Banedanmarks kontrolcenter i København efter E. Pihl & Søn.
Tilbage i marts måned indgik Banedanmark kontrakt med E. Pihl & Søn om byggeriet af et nyt kontrolcenter ved Dybbølsbro i København – et byggeri til lige over 200 mio. kr. som også kommer til at huse Vejdirektoratets trafikovervågning.

Pihls konkurs i august satte imidlertid byggeriet i stå, men nu er Banedanmark klar til at videreføre projektet. Ifølge Herning Folkeblad er der indgået kontrakt med KPC til en pris på godt 240 mio. kr. – 35 mio. kr. mere end Pihls aftale. Årsagen er dels, at Pihl havde afgivet et lavt bud, dels at der er kommet ekstra ting til siden indgåelsen af den oprindelige kontrakt.

- Vi gav oprindeligt tilbud på projektet fra Banestyrelsen, så vi har regnet på det og kender projektet. Der har været en ny tilbudsperiode, hvor vi har afgivet et tilbud, siger KPC's administrerende direktør, Bo Knudsen, til avisen.

Ifølge Herning Folkeblad vil KPC genoptage byggeriet, så snart stand still-perioden er overstået, og Banedanmark forventer at overholde tidsplanen således at kontrolcentret står færdigt i begyndelsen af 2015 som planlagt.
Læs mere om: KPC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094