23948sdkhjf

To nye hovedentrepriser til Georg Berg

Entreprenørvirksomheden har sikret sig to renoveringsprojekter på Sjælland til en samlet entreprisesum på 55 mio. kr.
Der er tale om hovedentrepriser på Engskovskolen for Holbæk Kommune og på børneinstitutionen Kastaniehuset for Københavns Kommune. Begge er med opstart i år.

- Projekterne er kendetegnet ved, at eksisterende bebyggelse skal om- og/eller tilbygges til udvidede eller nye formål og at alle byggerimæssige fag indgår i opgaverne. Rubow Arkitekter er totalrådgiver på Engskovskolen og Arkitema er totalrådgiver på Kastaniehuset, fortæller direktør Arnold D. Johansen.

Han pointerer, at Georg Berg har stor erfaring med om- og tilbygning af netop skoler og institutioner. Virksomheden har senest i foråret afleveret en større ombygning af Uglegårdsskolen i Solrød Kommune.

Projektet Engskovskolen omfatter primært energirenoveringer. Der skal blandt andet etableres nyt ventilationsanlæg med nye taghuse samt et nyt tag med isolering på Blok B. Desuden skal el-anlæg og belysning udskiftes med LED-systemer. Herudover installeres nye tag- og ovenlys, og Arnold D. Johansen forventer, at der skal udskiftes cirka 200 glasplader i facaden. Endelig skal alu-konstruktioner trimmes og glas udskiftes. Der foretages generel isoleringsoptimering, nedrivning samt rumredigering.

Projektet på Kastaniehuset omfatter renovering og ombygning af en eksisterende bygning på cirka 1.900 m². Den fremtidige institution skal huse seks vuggestue- og børnehavegrupper samt tre fritidshjemgrupper.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078