23948sdkhjf

Kinesisk rejsebureau klar med skitser til hotel ved Nyborg

Et af Kinas store rejsebureauer opretter en afdeling ved Nyborg, hvor man vil etablere 2.750 m² hotel og konferencecenter. Kommunen er nu blevet præsenteret for de første skitse til det nye Sølyst.
Changchun Guoxin Investment Group-Danmark har købt Sølyst-ejendommen, som de ønsker at indrette til møde- og hotelformål.Her skal kinesiske investorer og andre interessenter efter planen kunne have base, mens de opholder sig i Danmark.

På Sølyst-ejendommen skal der ligeledes etableres bebyggelse til kontorer og administration i forbindelse med firmaets kommende aktiviteter i Danmark.

I den forbindelse skal der udarbejdes en ny lokalplan, så de nye kinesiske ejeres mål for ejendommen kan realiseres.

2.750 m² hotel og konferencecenter
Den bevaringsværdige hovedbygning ”Sølyst” skal genanvendes, og lokalplanen skal stille krav til, hvordan bevaringsværdierne sikres.

Hovedbygningen skal fortsat fremstå som det centrale bygningselement i området, der omgives af fire nye hvide punkthuse i to etager i form af en tilbagetrukket VIP-bygning på østsiden af Sølyst, og på vestsiden tre selvstændige bygningsenheder til kontor og administration.

Den eksisterende røde bygning i 2½ etager bevares og forbindes med de tre nye bygninger via glasoverdækkede fællesarealer.

Den samlede bebyggelse vil være på 2.750 m². Til hotel er der 830 m² i den eksisterende Sølyst-bygning, VIP-lejligheder udgør 400 m². Erhvervsdelen er fordelt på en eksisterende bygning på 500 m² plus tre nye bygninger på samlet 920 m2.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094