23948sdkhjf

Ekstravagant boligprojekt truet efter konkurs

Et storstilet boligprojekt er kommet i farezonen, efter ejendomsvirksomheden bag er gået konkurs

Danmarks måske eneste boligprojekt med fælles spaområde med både pool, sauna og dampbad bliver måske aldrig realiseret. Det er konklusionen, efter udvikleren bag projektet, Projekt Egedal By A/S, er taget under konkursbehandling. 

Det skriver SjællandskeNyheder.

Enten bliver det solgt til anden side eller også gøres det færdigt af konkursboet Morten Hammer, kurator

Udover det ekstraordinære wellness-fælleshus består projektet ved navn Egedal Living også af i alt 222 boliger til både unge, familier og seniorer fordelt på næsten 18.000 kvadratmeter, ifølge SjællandskeNyheder. Det første spadestik til projektet blev taget i januar 2023, og den første etape af byggeriet skulle have stået klar allerede i december.

Men det er der altså lange udsigter til.

Af Statstidende fremgår det, at selskabet blev begæret konkurs i slutningen af august. Morten Hammer, der er kurator i sagen, fortæller, at der er to mulige udfald for det nye boligprojekt efter konkursen:

- Jeg skal afvikle projektet, og min opgave er at finde en løsning, så byggeriet kan komme tilbage på skinner. Enten bliver det solgt til anden side eller også gøres det færdigt af konkursboet. Det er de to muligheder.

Projekt Egedal By A/S er et datterselskab under bygherrekoncernen TSG Ejendomme. Moderselskabets seneste regnskabsår kalder ledelsen "mindre tilfredsstillende" i regnskabet, hvor selskabet præsenterede et underskud på lidt over 60.000 kr. Året inden stod der 20 mio. kr. på bundlinjen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109