23948sdkhjf

Totalentreprise til 159 millioner kroner nær København sendt i udbud

Boligselskabet AAB har sendt totalentrepriseopgave lidt uden for København i udbud. Projektet indebærer en større renovering, og der er sat knap 200 mio. kr. af til det

Til den nette sum af 159 mio. kr. skal den almene boligafdeling Kobbelvænget beliggende i Brønshøj/Husum Nord gennemgå en omfattende renovering og forbedring af infrastrukturen.

Det fremgår på Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Helhedsplanen, blev vedtaget i 2018, indebærer renoveringer 400 lejemål fordelt på de 12 blokke fra 1951, og nu er bygherre i form af boligselskabet AAB på udkig efter firmaer, der kan løse opgaven.

Projektet inkluderer installation af radiatorer, mekanisk ventilation med varmegenvinding, isolering af gavle, franske altaner, 20 tilgængelighedsboliger og forbedringer af udearealer.

Opgaven skal udføres som et integreret byggeprojekt i totalentreprise, hvor entreprenør og rådgiver inddrages tidligt. Totalentrepriseformen kræver, at ansøgere og tilbudsgivere består af mindst to aktører: en entreprenør og en rådgiver.

Hovedpunkterne i helhedsplanen for afd. 38 Kobbelvænget

  • Etablering af radiatorer i badeværelser og køkkener
  • Etablering af mekanisk ventilation med varmegenvinding i alle lejemål
  • Isolering af gavlene
  • Franske altaner i gavle
  • Etablering af 20 tilgængelighedsboliger Kobbelvænget 41 og 53
  • Etablering af beboerhotel i kælderen Kobbelvænget 64
  • Visse arbejder på afdelingens udearealer

Da helhedsplanen blev sat i gang, var AAB afdeling 38 på ghettolisten og modtog derfor midler fra Boligministeriet til et infrastrukturprojekt.

Afdelingen er dog ikke længere er på listen, men i stedet har Landsbyggefonden bevilget midler til det infrastrukturelle og miljømæssige arbejde.

Projektets fremdrift forventes at drage fordel af tidlig inddragelse af entreprenører og rådgivere, hvilket skal sørge for en gnidningsfri og effektiv proces. Selvom den anslåede entreprisesum ligger på 159 mio. kr., har projektet et budget på 198,7 mio. kr., som beboerne har godkendt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172