23948sdkhjf

MT Højgaard Danmark vinder stor renoveringsopgave for AAB

MT Højgaard Danmark vinder projekt til 300 mio. kr. for AAB i København

Boligforeningen AAB har valgt MT Højgaard Danmark som hovedentreprenør for en omfattende renovering af afdelingen på Stærevej i Københavns Nordvestkvarter. 

Det oplyser MT Højgaard Holding i en pressemeddelelse. 

Projektet omfatter fire højhuse med otte etager, fem blokke i fire etager samt værksted og fællesvaskeri. Den samlede kontraktsum for opgaven er ca. 300 mio. kr. inklusive moms, og arbejdet forventes at strække sig over en periode på ca. tre år med støtte fra Landsbyggefonden.

Renoveringsarbejdet, der påbegyndes i foråret 2025, vil omfatte sammenlægning af boliger, etablering af nye altaner, opførelse af et fælleshus og nye legepladser samt initiativer designet til at forbedre trafikforbindelsen og øge trygheden i området.

- Sammen med byggeri og anlæg er renovering en vigtig prioritet for os, hvor vi lægger stor vægt på at levere høj kvalitet i alle projekter, siger adm. direktør i MT Højgaard Danmark, Carsten Lund, administrerende direktør hos MT Højgaard Danmark: 

- Vores team på Stærevej vil gøre alt for at levere en imponerende renovering og vedligeholde en meget høj kommunikationsstandard både med beboere og bygherre.

Aftalen påvirker ikke MT Højgaard Holdings forventninger for 2024, som forbliver uændrede med en forventet omsætning på mellem 10-10,5 mia. kr. og et driftsresultat (EBIT) på 400-425 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094