23948sdkhjf

Bygger 90.000 kvm: Halbygger får totalentreprise

Dansk Halentreprise er totalentreprenør på første etape af transport- og logistikvirksomheden Frode Laursens nye logistikcenter

Transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen bygger et nyt DGNB-certificeret logistikcenter ved Vejle. 

Som totalentreprenør på projektet er valget faldet på Dansk Halentreprise, fortæller Maria Frank, Frode Laursens kommunikations- og CSR-chef.

Selskabet, der blandt andet gør sig i transport og logistik af byggematerialer, etablerer nye lagerfaciliteter på i alt 90.000 kvm. I første fase vil der stå cirka 20.000 kvm klar til brug i sommeren 2025, og arbejdet ventes at gå i gang i løbet af september.

Hvornår selskabet regner i med, at alle 90.000 kvm er opført, er der endnu ikke nogen beslutning om.

De seneste år har Frode Laursen bygget alle nye logistikcentre ud fra byggekonceptet ”Green Warehouse Vision” der kan certificeres til DGNB Guld.

- Der vil blandt andet blive brugt genbrugsstål, anvendt CO2-neutral isolering, installeret varmepumper, og genanvendt regnvand. Derudover etablerer vi et større areal med solpaneler på taget og vil anvende de nyeste løsninger for intelligent anvendelse af el, både indenfor og udenfor, udtaler Frode Laursens adm. direktør, Thomas Corneliussen, i en pressemeddelelse.

Når grunden ved Vejle en gang er fuldt udbygget vil Frode Laursen råde over cirka 300.000 kvm lager- og logistikcentre i Danmark, og yderligere 400.000 kvm i Sverige, Finland og Tyskland.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.041