23948sdkhjf

To mindre entreprenører slår pjalterne sammen

DPU Enterprise og Entas fusionerer med målet om i fællesskab at blive en mere ambitiøs forretning

DPU Entas bliver navnet på det nye selskab, der er opstået efter sammensmeltningen mellem DPU Enterprise og Entas. De to virksomheder med base i Roskilde vil sammen have fokus på hovedentreprise, tag og facade, døre og vinduer samt renovering. Det skriver den nye virksomhed i en pressemeddelelse.

De to entreprenører fremhæver den faglige stolthed som den primære fællesnævner for de to virksomheder og det nye samarbejde.

På indtjeningssiden er der et uligevægtigt forhold, hvor Entas senest leverede cirka 950.000 kr. i overskud og DPU Enterprise endte i røde tal. Underskuddet lød på over 3 mio. kr. i det seneste regnskabsår.

Direktør i det tidligere DPU Entreprise Karsten Andersen fortæller, at virksomhedens succes i høj grad er afhængig af medarbejdernes indsats:

- Vi har samlet et stærkt hold af dedikerede folk med mange års erfaring og nye talenter med friske perspektiver. Sammen har vi evnen til at tilpasse os markedets krav hurtigt og effektivt og drivet til at tænke innovativt som en fremsynet entreprenør.

Entreprenørerne oplyser ikke, om alle virksomhedernes medarbejdere fortsætter i det nye selskab. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08