23948sdkhjf

Norsk arkitektfirma rykker ind i Danmark

Link Arkitektur vil være en ledende aktør en den skandinaviske arkitektbranche. Et skridt på vejen er nu taget med etablering af nyt kontor i København.
Link Arkitektur fortsætter sin vækst og forstærker sit skandinaviske fokus med en ny fast base i København.

Arkitekt Marius Lorentzen, tidligere medejer af Hvidt Arkitekter, er ansat som daglig leder af det nyetablerede selskab Link Arkitektur ApS.

- Åbningen af datterselskabet i København er et strategisk vigtigt skridt for os, siger administrerende direktør i Link arkitektur AS, Siri Legernes. Vi har et mål om at være en ledende skandinavisk aktør indenfor vores branche, helt konkret blandt de fem største med geografisk tilstedeværelse i de store skandinaviske byer, fastslår hun.

Danmark har stolte traditioner
Etableringen i Danmark er ifølge Siri Legernes en nødvendighed for at konkurrere på et skandinavisk marked, der bevæger sig i retning af ét samlet marked, hvor store aktører møder hinanden på kryds og tværs af landegrænserne.

- Nu etablerer vi os i Danmark med et team på fire arkitekter, som, vi anser, har de rette kompetencer, drivkraft og erfaring i branchen. Danmark har stolte traditioner for arkitektur og et dynamisk arkitektmiljø som vi glæder os til at tage del i, siger Legernes. Hun understreger, at det nye danske selskab vil få et nært samarbejde med Link Arkitekturs teams i Norge og Sverige

Link arkitektur AS, med datterselskaberne Link arkitektur AB og ApS, har ca. 300 ansatte fordelt på 15 kontorer i Norge, Sverige – og nu altså Danmark. Selskabet leverer tjenester indenfor arkitektur, interiør, landskabsplanlægning, miljø, maritim arkitektur og areal- og samfundsplanlægning. Gennem en strategisk alliance med Multiconsult og WSP Europe og deres ejerskab, har Link arkitektur adgang til yderligere spidskompetence, ressource og markeder.

Virksomheden havde en omsætning på 300 mio. NOK i 2012, svarende til en vækst på 10 procent i forhold til 2011. Selskabets kontorer i Sverige oplever en stigende efterspørgsel og har blandt andet sikret sig en prestigefyldt opgave på Sødersykehuset i Stockholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094