23948sdkhjf

Salg af konkursbo redder 20 byggejob

Trekantens Diamantskæring har overtaget en del af aktiviteterne i konkursramte Weis & Nybo og genansætter 20 medarbejdere.
Weis & Nybo, der på et tidspunkt beskæftigede op mod 100 medarbejdere, har haft det svært under krisen og gik i midten af maj konkurs på grund af dårlig økonomi og lav ordrebeholdning.

Virksomhedens stifter, Knud Weis, oplyste på daværende tidspunkt, at man arbejdede på at videreføre dele af aktiviteterne, og i sidste uge lykkedes det at få en model på plads.

Boets kurator har således solgt dele af virksomhedens aktiver til Trekantens Diamantskæring fra Kolding, der har genansat 20 medarbejdere med Knud Weis som afdelingsdirektør.

- Vi er rigtig kede af det over for de kreditorer, som kommer til at miste penge, men umiddelbart har alle vores kreditorer sagt ja til at fortsætte i en eller anden form, siger Knud Weis, der understreger, at han har det fint med sin nye rolle som direktør:

- Det har været hårdt og spændende arbejde at være selvstændig, men det har ikke givet det afkast, det skulle, og så må man falde tilbage til det, man er god til, siger Knud Weis.

Trekantens Diamantskæring er etableret i 1998 og ejes af Klaus Nielsen. Firmaet har hovedkontor i Kolding samt afdelinger i Randers, Horsens Esbjerg - og nu altså Herning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141