23948sdkhjf

Konstruktørforeningen henter erfaren direktør

Den nye direktør har mange års erfaring fra organisationsverdenen

Godt 17 års erfaring fra fagbevægelsen og over 25 års erfaring med ledelse af organisationer er noget af det, Christian Strøm kan byde ind med, når han tiltræder stillingen som adm. direktør for Konstruktørforeningen (KF) den 1. september 2023.

- Det er en erfaren herre, vi får ombord i foreningen, pointerer KF-formand Kirsten Nielsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Christian Strøm har alle de kvaliteter, vi søgte efter i en ny direktør, hvilket især var erfaring med ledelse af organisationer, det strategiske/politiske arbejde og det administrative.

Christian Strøm kommer fra en stilling som sekretariatschef i Radiograf Rådet, men har tidligere også haft stillinger som adm. direktør i Finansforbundet og DM. Oprindelig er han uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet.

En "ret sej medlemsgruppe"

- Jeg glæder mig til at møde alle foreningens politikere, medarbejdere, samarbejdspartnere og ikke mindst medlemmerne. For ud over at jeg er ansat af medlemmerne til at hjælpe med løsninger, sager og foretage økonomiske dispositioner på deres vegne, synes jeg også, at det er en ret sej medlemsgruppe, siger Christian Strøm og fortsætter: 

- Jeg kan nemlig ikke lade være med at tænke: ’Hvor var dansk byggeri uden bygningskonstruktørerne?’ For de har jo kendskab til alle faser inden for byggeri – fra projektering, planlægning, udførelse og drift til materialevalg, byggeteknik og bæredygtighed. ”

Med Christian Strøms tiltræden bliver det samtidig til et farvel til Kim Benzon Knudsen, som har været foreningens sekretariatsleder siden 2011. Af helbredsmæssige årsager træder han af efter eget ønske senest den 1. oktober 2023, når han har overdraget foreningen til den nye direktør.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094