23948sdkhjf

Flügger henter ny chef til juraen

Malingkoncernen Flügger har hentet ny chef for den juridiske afdeling. Til august tiltræder Louise Frikov-Petersen rollen og får dermed officiel titel af Group General Counsel – en titel hun overtager efter Torben Schwaner Dehlholm, der har tilbragt mere end ni år i malingkoncernen, som han nu forlader til fordel for en post hos Rockwool.

– Jeg er meget glad for at byde Louise velkommen til Flügger, udtaler Flüggers finansdirektør Poul Erik Stockfleth i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Med sin solide, forretningsorienterede tilgang og erfaring, er hun den helt rette profil til at videreføre vores juridiske afdeling og sikre at den bindes endnu tættere sammen med forretningen.

Louise Frikov-Petersen kommer med mere end 15 års erfaring fra en række større advokatkontorer, og kommer senest fra en post som vice president i energiselskabet Better Energy. Nu ser hun frem til at bruge sine evner i en organisation præget af kompleksitet og med stort fokus på at udvikle mere miljøvenlige produkter.

– Flügger har en lang historie for dansk kvalitet og miljøhensyn. Samtidig er Flügger en kompleks, børsnoteret virksomhed – med de spændende udfordringer og muligheder, som følger med. Jeg ser meget frem til at være med til at understøtte Flügger på den fortsatte vækstrejse og levere strategisk værdi sammen det dygtige team i Legal & Compliance, siger Louise Frikov-Petersen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078