23948sdkhjf

Installatør-kæmpe udvider med nyt medlem

Dansk Klimateknik er blevet en del af InstallatørGruppen, som har yderligere planer om at udvide

De startede med at være 11, men ambitionen har fra starten været at vokse i antal, og nu er Dansk Klimateknik kommet med. 

Der er tale om InstallatørGruppen, som blev dannet tidligere på året og siden er blevet myndighedsgodkendt.

Sammen med kapitalfonden FSN er ambitionen at blive en af landets største virksomheder indenfor el, vvs, fiber samt ventilations- og kølesystemer. 

- Med Dansk Klimateknik som partner i InstallatørGruppen sikrer vi både bedre geografisk dækning, og at vi styrker og udvider vores ventilationsforretning med en af de førende aktører i det jyske. Vi mener, at Dansk Klimateknik vil være med til at styrke Gruppen, og vi glæder os meget til at samarbejde med medarbejdere og ledelse i selskabet. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvider vores geografiske dækning og kompetencer, og med Dansk Klimateknik er vi kommet videre i dette arbejde, siger Niels Meidahl, direktør i InstallatørGruppen i en pressemeddelelse.

Vil være endnu større

Dansk Klimateknik har hovedkontor i Vejle og er InstallatørGurppens anden jyske virksomhed. Selskabet beskæftiger sig med rådgivning, salg, projektering og udførelse af ventilations- og klimaanlæg til blandt andet skoler, erhvervsejendomme, butikscentre og boligbyggeri for hovedentreprenører samt diverse specialopgaver for industrien. 

Historien går tilbage til 2005, hvor Dansk Klimateknik blev etableret af Holger Gotfredsen, Johnny Schroll og Keld Juul Nielsen. Virksomheden har i dag 14 medarbejdere. 

- Vi er meget glade for at blive en del af noget større, lyder det blandt andet fra Keld Juul Nielsen, direktør i Dansk Klimateknik.

Virksomheden fastholder - som de øvrige i gruppen - sin ledelse, medarbejdere, firmanavn og lokationer. De bliver samtidig partnere og medejere af InstallatørGruppen.

Med Dansk Klimateknik er InstallatørGruppens samlede omsætning nu på omkring 1,6 mia. kr. og mere end 850 medarbejdere. 

Over for Licitationen - Byggeriets Dagblad har det tidligere lydt, at ambitionen er at nå en omsætning omkring de tre mia. kr. inden for de næste tre år samt at nå op på 30 selskaber ved udgangen af 2025. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111