23948sdkhjf

Nordstern købte børnehave fredag – søndag brændte den

Hvad konsekvenserne bliver for økonomi og tidsplan i et rækkehusprojekt på grunden er stadig uafklaret

Søndag hærgede en voldsom brand en tidligere børnehave i Viby i det sydlige Aarhus - netop som bygningen havde skiftet ejer; indtil fredag var ejeren den almene boligforening Alboa, og så overtog udviklings- og entreprenørkæmpen Nordstern bygningen efter et længere forløb.

Det skriver TV2 Østjylland.

- Vi har kun haft ejendommen i to dage, så det er megatræls. Jeg ville da hellere have overtaget bygningen næste fredag i stedet. Det er en pudsig timing, det medgiver jeg - men der er ikke nogen, der har haft interesse i, at den skulle brænde. Vi har ingen forskring på ejendommen, for planen var, at bygningen skulle rives ned allerede i næste uge, siger Henrik Hoffmann, direktør for Udvikling Vest i Nordstern, til mediet.

På grunden skal opføres seks rækkehuse, ligesom Norstern har gang i et større bolig- og butiksprojekt i området.

Rækkehusene skal nok blive til noget, slog Henrik Hoffmann fast søndag. Men om branden, brandvæsnets efterforskning og oprydningsarbejdet kommer til at påvirke nedrivningsplanerne, kunne han ikke svare på. Heller ikke eventuelle økonomiske konsekvenser havde Nordstern-direktøren overblik over.

Alboa har tidligere lejet den nu brandramte bygning til Aarhus Kommune, som indtil for nogle år siden drev vuggestue på stedet.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081